company profile cover

CROSS Zlín, a.s.

Děláme chytrá města a řídíme dopravu. Tady i ve světě. Staráme se o to, aby se dobře parkovalo, průjezd byl rychlejší a bez kolon, aby silnice a dálnice nebyly přetížené a aby bylo možné efektivně řídit dopravu. Už od roku 1994. Naše dopravní systémy najdete po celém světě. Parkovací systémy, řízení křižovatek, silniční telematika nebo meteorologické systémy jsou náš život.

Jak se nám daří?
200

šikovných zaměstnanců

55

zemí, ve kterých působíme

500+

obrat v milionech

Proč k nám?

Jsme unikátní. Naše technologie sami vyvíjíme, vyrábíme, instalujeme a servisujeme. Díky našemu komplexnímu řešení vytváříme prostor pro každého, kdo se chce realizovat a být úspěšný. Projektový manažer, obchodník, elektromechanik, instalační a servisní technik, produktový specialista nebo SW developer? Pro každého šikovného najdeme uplatnění.

Jsme odborníci a pracujeme s nejnovějšími moderními technologiemi, proto u nás uspějí nadšení a technicky zdatní kolegové. Podporujeme růst zaměstnanců.

Rosteme, ale zachováváme si atmosféru rodinné firmy.

Náš obor má budoucnost. Nové dálnice, rekonstruované chytré křižovatky nebo parkovací či navigační systémy jsou potřeba stále a zájem o ně stále roste. Za realizované projekty získáváme ocenění, naše práce má smysl!

Nové moderní prostory našeho nového sídla ve Zlíně-Malenovicích nám dávají pocit jedinečnosti, pohodlí a sounáležitosti.

Jak pracujeme?
Co bylo dřív? Obchodník nebo vývojář?
Co bylo dřív? Obchodník nebo vývojář?

Naše technologie vyvíjíme na míru. Každá křižovatka nebo parkovací systém může být jiný. Proto je u nás obchodník Sales Engineer a vývojář současně umí vnímat zákazníkovy potřeby. Proto je u nás na prvním místě spolupráce a dobré vztahy. Společný úspěch a pochvala ředitele nás tak těší víc.

Když to vymyslíme, tak to také vyrobíme.
Když to vymyslíme, tak to také vyrobíme.

Naši elektromechanici a elektrotechnici nebo pracovníci technické kontroly jsou prostě machři. Vyrobí to, co vývoj na přání zákazníka vymyslí, před instalací otestují kvalitu a funkčnost.

Realizační tým už jde s kůží na trh.
Realizační tým už jde s kůží na trh.

Kdo je v instalačním týmu, je hrdina. Nebojí se třeba výšek, má šikovné ruce a bystrou hlavu. Odpovědnost za produkt, tým i sebe jsou klíčové. Naši chlapi venku hrdě nosí značku CROSS a vědí, že díky jejich dobré práci bude na světě bezpečněji.

Benefity

5 týdnů dovolené

K odpočinku využijete 5 týdnů dovolené.

Zahraniční pracovní cesty

Kdo umí cizí jazyky, nemusí sedět jen v kanceláři.

Jistá a atraktivní mzda

Za svou dobře odvedenou práci získáte pravidelnou mzdu a na konci roku 13. plat. Obchodníci zase ocení provize.

Moderní pracovní vybavení a pomůcky

Jsme vývojová společnost, takže můžete počítat se špičkovým vybavením.

Auto pro ty, kdo ho u práce potřebují

Na služební cesty využijete firemní auto.

Prostě jsme tým!

Ať už budete patřit do obchodního, realizačního nebo vývojového týmu, vždy se stanete součástí skvělé party, v práci i mimo ni. Podporujeme sportovní aktivity!

Na vrchol svých znalostí s CROSSem!

Podporujeme vzdělání. Chybí vám do sbírky VŠ titul? Potřebujete být lepší v komunikaci v cizím jazyce? Jazyky plně hradíme, ke studiu vás uvolníme.

Miminko, životní jubileum?

Zajímáme se o naše kolegy, vedle gratulace jistě potěší i drobný dárek k narození potomka nebo významnému životnímu či pracovnímu výročí.

Nové moderní prostory

Máme nové sídlo a těšíme se z nových prostor, díky kterým získáte pocit jedinečnosti a pohodlí. Ať přijedete do práce autem, na kole nebo na motorce, vždy pohodlně zaparkujete. Hlad u nás mít také nebudete, nabízíme firemní stravování.

Jak to u nás vypadá?

Fotografie

Video

Koho hledáme? Vás! Pracovité a schopné parťáky :)

Do 2 týdnů dostanete odpověď

Do 2 týdnů dostanete odpověď

O této společnosti díky našim systémům víme, že od ní nejméně 80 % kandidátů dostane odpověď velmi rychle, tj. do 2 týdnů.
Zobrazit volná místa

S kým budete například pracovat?

Andrea – foto

Andrea

Provede vás náborem

Dejte své kariéře zelenou a pošlete mi svůj životopis. Provedu vás náborem a budu dbát na to, abyste se cítili pohodlně a bezpečně, jako to umí naše silniční technologie. :)

Jarda – foto

Jarda

Řídí vývoj

V partě vývojářů, SW testerů, dopravních inženýrů či konstrukce je jako ryba ve vodě. Na vše, co se týká R&D, má řešení a navíc je to fajn šéf.

Ivo – foto

Ivo

Šéf realizace

Vedoucí realizačního týmu je náročný, ale bez pečlivosti a dobré organizace by to nešlo. Partu instalačních techniků nebo projektových manažerů umí dobře koordinovat, a tak jsou pod jeho vedením samozřejmostí dodržené termíny a kvalita na 1*

Průběh výběrového řízení
1
Jak to celé začne?

Ke každému uchazeči se chováme s respektem a úctou. Pečlivě projdeme CV a motivační dopisy a zavoláme si. Kolegyně z HR mají sice zvídavé dotazy, ale vědí, jak s odpověďmi naložit. Nebojte se být otevření a upřímní už při telefonickém rozhovoru.

2
Není nad osobní setkání.

Abychom se lépe poznali, sejdeme se. Poznáte případného přímého nadřízeného a ředitele daného oddělení. Projdeme si Vaši profesní minulost a ověříme si reference. Záleží nám na tom, koho přijmeme do naší party.

3
A když uspějete?

Když si plácneme, čeká vás dlouhá a náročná cesta. Nelekejte se, nebudete na ni sami! Seznámíme vás se vším, co pro dobrý výkon potřebujete. Poznáte spoustu odborníků, naučíte se, co jste možná ani netušili, že se lze naučit. Chce to vytrvalost a odhodlání. Aktivitu a chuť. Těšíte se?

Kde nás najdete?

Chcete se o nás dozvědět více?
www.youtube.com
Zaujali jsme vás? Tak se nebojte přidat!
Zobrazit volná místa