company profile cover

Dr.Max

Lékárny Dr.Max provozuje v ČR společnost ČESKÁ LÉKÁRNA HOLDING vlastněná investiční skupinou Penta Investments. Dr.Max je synonymem pro nejdostupnější lékárenskou péči v ČR. Kořeny naší sítě sahají až do 90. let, kdy tvůrci toho, co se později stalo základem Dr.Max, otevřeli vůbec první soukromou lékárnu po pádu železné opony u nás. Možnost dát pacientovi na výběr je i dnes součástí firemního DNA.

Jak se nám daří?
2006

Začali jsme si říkat Dr.Max.

2012

Odstartovali jsme vlastní řadu Dr.Max produktů.

500+

V tolika lékárnách pomáháme pacientům v celé ČR.

Proč k nám?

Jsme úspěšná a stabilní společnost. Naší největší hodnotou je více než 3000 zaměstnanců, kterých práci si nesmírně vážíme. Nabízíme široké možnosti profesního rozvoje, zajímavé finanční ohodnocení, spoustu benefitů, otevřenou a přátelskou firemní kulturu. Klademe ale velký důraz na odborný růst a profesionalitu. Vysoká úroveň odborného poradenství jistě do značné míry přispěla k tomu, že se lékárny Dr. Max staly pro obyvatele ČR nejdůvěryhodnější značkou mezi lékárnami a druhou nejdůvěryhodnější vůbec.

Jak to u nás vypadá?

Fotografie

Koho hledáme?

Do 2 týdnů dostanete odpověď

Do 2 týdnů dostanete odpověď

O této společnosti díky našim systémům víme, že od ní nejméně 80 % kandidátů dostane odpověď velmi rychle, tj. do 2 týdnů.
Zobrazit volná místa

S kým budete pracovat?

Ing. Jan Žák – foto

Ing. Jan Žák

generální ředitel

Lékárenství dnes prochází složitým obdobím, ale praxe dokazuje, že lékárny Dr.Max jsou lépe než ty ostatní připraveny čelit výkyvům trhu, a představují tahouna tuzemské farmacie.

PharmDr. David Mendl – foto

PharmDr. David Mendl

provozní ředitel

Jsem si jist, že systém zaměstnaneckých výhod i motivační odměny, je něco, s čím nemůže přijít každý. Ale to, co nakonec oceňují nejvíc, je velmi propracovaný systém vzdělávání. Pokud mají lékárníci zájem o permanentní profesní růst, pak je pro ně Dr.Max ideální místo.

Mgr. Luboš Korbelář – foto

Mgr. Luboš Korbelář

holdingový komerční ředitel

Značka není jen logo nad vchodem. Je to také to, jak nás vnímají naši zákazníci, lékaři, dodavatelé a koneckonců i my sami a naši konkurenti. U Maxe je to závazek pro nás všechny.

Kde nás najdete?

Více o nás
kariera.drmax.cz
Zaujali jsme vás? Podívejte se, koho hledáme
Zobrazit volná místa