company profile cover

DPD

Věříme, že doručování zásilek může přinášet radost nejen našim zákazníkům, ale také našim zaměstnancům. Naším cílem je stát se nejobdivovanějším balíkovým přepravcem na trhu. Centrem dění je pro nás člověk. Ať už zákazník, nebo zaměstnanec a blízké vztahy s ním. Náš úspěch závisí na lidech a budeme rádi, pokud nám právě Ty pomůžeš v růstu. Na oplátku se můžeš těšit na přátelskou atmosféru, benefity ušité jen Tobě na míru a spousty srandy nejen v práci. Staň se i ty členem našeho týmu DéPéĎáků.

Jak se nám daří?
1994

V České republice doručujeme zásilky již 27 let

230

Doručujeme do více než 230 zemí

2300

Naše rodina čítá přes 2300 zaměstnanců a kurýrů

Proč k nám?

Na českém trhu působíme již 30 let a v roce 2020 jsme se zde i díky akvizici Geis Parcel stali největším soukromým balíkovým přepravcem. A jedeme dál vstříc novým výzvám! Denně se staráme o tisíce spokojených zákazníků prostřednictvím našich kurýrů a kurýrek, kterých již máme více než 1700. Jsme součástí mezinárodní skupiny DPDgroup, která nám umožňuje doručovat zásilky hladce napříč celým světem. V České republice využíváme centrální překladiště u Prahy a celkem 27 dep s několika stovkami zaměstnanců.

Důležité jsou pro nás hodnoty jako týmová práce, respekt, kvalita, flexibilita a samozřejmě nadšení pro práci! Jedeme v tom společně a táhneme za jeden provaz. Inspirujeme se navzájem a pomáháme si. Řídíme se heslem: "Není to jen o balíku, ale o lidech."

Chováme se odpovědně nejen uvnitř firmy, ale i k našim zákazníkům a planetě, na které žijeme. Proto každý balík, který doručíme, je 100% uhlíkově neutrální. Máme naježděno 16 milionů kilometrů elektrickými dodávkami v DPD Group. Kromě elektrických dodávek doručujeme pomocí elektrických tříkolek, kol či pěšky.

Jsme srdcaři!
Žijeme pro naši společnost
Žijeme pro naši společnost

V DPD rádi pomáháme. Dlouhodobě spolupracujeme se Světluškou, Arkádií, kde již 8 let distribuujeme výrobky chráněných dílen. Za dobu naší spolupráce jsme přepravili více jak 19 000 výrobků Světlušky a 15000 výrobků Arkádie. Účastníme se akcí Ukliďme Česko a dalších.

Jeden za všechny, všichni za balík!
Jeden za všechny, všichni za balík!

Sice jsme se za poslední rok téměř zdvojnásobili, ale stále tu máme neformální prostředí. Rádi se bavíme a potkáváme! Pokud se i ty staneš členem DPD, můžeš se těšit na firemní víkend, Den D s DPD, noc na centrálním překladišti, teambuildingy, večírky a spoustu jiného.

Nezapomínáme ani na planetu
Nezapomínáme ani na planetu

Podporujeme rozvoj alternativního doručování, které odlehčí městům od emisí a hluku. Proto nebuďte překvapeni, jestliže potkáte naše kurýry na kolech, tříkolkách či dokonce pěšky! Ti všichni místo na benzín jezdí na kafe, a to se vyplatí.

Benefity

3 Sick day

Po roce u nás máte možnost vybrat si 3 Sick days se stoprocentní náhradou mzdy.

5 týdnů dovolené

Týden dovolené navíc je pro nás samozřejmost /25 dní dovolené/.

Občerstvení na pracovišti

Pro milovníky kávy máme výbornou kavu na pracovištích a pro ty, kteří neholdují kávě pak výběry čajů/limonád.

Karta Multisport

Pokud rádi sportujete, nebo chcete využívat kartu Multisport pro relax, u nás máte možnost si ji zařídit.

Cafeterie

Pravidelný měsíční příspěvek do balíčku benefitů až 10 800 Kč ročně nebo místo toho si můžete vybrat 6. týden dovolené pro relax.

Příspěvek na penzijní připojištění

Myslíme i na tvé stáří a přispíváme na penzijní připojištění.

Výhodné tarify

Máme super výhodné tarify za pár kaček pro tebe i pro tvou rodinu.

Roční bonus

Pokud se naší firmě daří, každý rok dostáváme vyplacenou odměnu ve výši 10% z roční mzdy.

Stravenky

Stravenky za každý odpracovaný den máme v hodnotě 140 Kč.

Jak to u nás vypadá?

Fotografie

Video

Koho hledáme?

Zobrazit volná místa

S kým budete pracovat?

Katka Benešová – foto

Katka Benešová

HR Generalist

Katka se stará nejen o nábor, ale i vzdělávání a rozvoj našich zaměstnanců. Učení v jejím podání určitě není mučení, ale společné objevování nových témat a získávání nových dovedností. Nováčkům pak pomáhá s úspěšným naloděním na palubu DPD a je jim po ruce při společné plavbě. Radost jí udělá jakýkoli nový uchazeč, tak neváhej a přihlas se ještě dnes!

Stáňa Kolářová – foto

Stáňa Kolářová

Area Sales Manager

Stáňa se k nám přidala v roce 2020 po akvizici společnosti Geis Parcel a od té chvíle jede na plné obrátky. Stará se o část obchodního týmu. Práce obchodníka není vždy jednoduchá. Stáňa ale dokáže svým kolegům zažehnout jiskru v oku a předat jim všechno své know-how. Společně se jim pak daří vše, do čeho se pustí. Radost jí dělají kromě kolegů také její milovaní čtyřnožci.

Vladimír Plička – foto

Vladimír Plička

Depot Manager

Náš Depot Manager Vláďa Plička s námi táhne za jeden provaz už 18. rokem a za tu dobu prochodil ve světě balíků nejedny boty. Vyzkoušel si rozmanitou práci na provoze, poté byl Manažerem depa v Měníně a dnes šéfuje našemu nejnovějšímu depu v Otrokovicích. A když na chvíli pověsí provozní starosti na hřebík, nadšeně cestuje svým obytným vozem a fotí krásy Evropy.

Průběh výběrového řízení
1
Jak se s námi svézt až do DPD? 🚚
2
Nejprve nám pošlete váš životopis ať víme, s jakým fajn človíčkem máme tu čest se potkat 🤝
3
Do pár dnů se vám ozveme se zpětnou vazbou (poštovní holuby sice neposíláme, ale i tak to pár dnů zabere) ⌛️
4
Dále vás čeká pohovor buď s jednou z našich milých personalistek nebo rovnou poznáte svého budoucího šéfa 👀
5
Následně od nás obdržíte zajímavou nabídku 💌
6
A co dál? Plácneme si? ✍️

Kde nás najdete?

Chcete se o nás dozvědět více?
www.linkedin.com
Zaujali jsme vás? Podívejte se, koho hledáme.
Zobrazit volná místa