company profile cover

Drylock Technologies s.r.o.

Už 10 let v Hrádku nad Nisou vyrábíme dětské plenky a další hygienické potřeby. Náš závod je největší v Evropě a je vybaven těmi nejmodernějšími technologiemi. Nejsme korporace, ale součást silné rodinné firmy se sídlem v Belgii, která vlastní dalších 7 továren po světě. Zaměstnance si vybíráme sami, bez pomoci personálních agentur. Chceme, aby se u nás lidé cítili dobře a děláme pro to vše, co je v našich silách. Nováčkům ve zkušební době pomáhá mentorka. Jsme Zaměstnavatel regionu 2016–2023.

Jak se nám daří?
1200

zaměstnanců

300 mil.

vyrobených plen a jednorázových kalhotek za měsíc

70

zahraničních odběratelů

Proč pracovat u nás

•    Každý u nás dostane pracovní smlouvu na dobu neurčitou

•    Ve zkušební době se vám bude věnovat mentorka, která vám pomůže zvládnout začátky v nové práci

•    Získáte 75% slevu na firemní výrobky; 5 týdnů dovolené; 13. plat; elektronické stravenky v hodnotě 140 Kč; 2023 kusů plenek jako dárek při narození dítěte; dar pro novomanžele

•    Přesčasy jsou dobrovolné a snadno se na ně můžete přihlásit/odhlásit v aplikaci

•    Dostanete plán směn na rok dopředu. Díky tomu si můžete naplánovat svoje aktivity, dovolené, rodinné akce…

•    Nemusíte mít auto, do práce vás dovezou naše svozové autobusy. Jezdíme z Liberce, Frýdlantska, Rumburku, Varnsdorfu, Cvikova, Nového Boru, Jablonného v Podještědí a z dalších obcí

•    Umožňujeme kariérní růst

•    V areálu závodu máme pekařství a půjčovnu. Je libo skákací hrad, gril, pípu, party stan nebo vozík za auto? Máme toho víc.

•    Všichni mají k dispozici Wi-Fi, denní tisk, vodu, čaj

•    Pravidelně pořádáme pro naše zaměstnance akce, jako je Mikulášská besídka, Den pro rodinu, letní příměstské tábory, Svatoštěpánské bruslení, návštěvy kina, Valentýnská pošta dobrých zpráv...

•    Slavíme Vánoce, Velikonce, Mezinárodní den žen, otců a dětí, kulatiny, půlkulatiny

Jak to u nás vypadá?
Kanceláře
Kanceláře

Příjemné, pohodlné, čisté, moderní… Kanceláře se nacházejí v obou budovách. Některé jsou tzv. open space, jiné jsou pro menší kolektivy. Všechny jsou vybavené tou nejlepší výpočetní technikou. V každém patře je k dispozici plně zařízená kuchyňka.

Výroba
Výroba

V Hrádku máme dvě výrobní haly. Výroba probíhá na několika linkách, vybavených těmi nejmodernějšími technologiemi. Protože jsme hygienický průmysl, najdete u nás velmi čisté pracovní prostředí.

Laboratoře
Laboratoře

V našich laboratořích naše plenky nejen testujeme, ale také vyvíjíme. Ve spolupráci s centrálou, která sídlí v Belgii, pak nové poznatky a postupy aplikujeme i v dalších závodech po celém světě.

Na čem si zakládáme

Ctíme pravidla

Pokud u nás projdete výběrovým řízením, dostanete automaticky pracovní smlouvu na dobu neurčitou. Zároveň u nás máte jistotu v pracovně-právních vztazích.

Umožňujeme kariérní růst

Máte talent? Rádi vám umožníme kariérní postup. Stále rosteme, a to je příležitost i pro vás.

Udržujeme rodinnou atmosféru

Je nás víc než 1200, přesto si zakládáme na lidském přístupu, příjemné atmosféře a snažíme se navzájem poznávat. Věříme, že jen tak nám spolu může být dobře.

Fotogalerie

Fotografie

Kdo jsme?

Spustit virtuální prohlídku

Koho hledáme?

Do 2 týdnů dostanete odpověď

Do 2 týdnů dostanete odpověď

O této společnosti díky našim systémům víme, že od ní nejméně 80 % kandidátů dostane odpověď velmi rychle, tj. do 2 týdnů.

OPERÁTOR VÝROBY

15. května
41 500 ‍–‍ 43 500 Kč Odpověď do 2 týdnů
  • Drylock Technologies s.r.o.
  • Hrádek nad Nisou

REFERENT LOGISTIKY

14. května
Odpověď do 2 týdnů
  • Drylock Technologies s.r.o.
  • Hrádek nad Nisou
Zobrazit volná místa

S kým budete pracovat?

Vlastimil Šimoník – foto

Vlastimil Šimoník

mistr

Iva Grohmannová – foto

Iva Grohmannová

mentorka

Dušan Singer – foto

Dušan Singer

referent personálního oddělení

Průběh výběrového řízení
1
Zaujali jsme vás

Poptejte se lidí ve vašem okolí, co si o nás myslí. Zjistěte si co nejvíce informací.

2
Pošlete nám životopis, nebo vyplňte dotazník

Najděte pracovní pozici, která odpovídá vašim schopnostem, a představte se nám. Pokud budeme potřebovat právě takového člověka, jako jste vy, pozveme vás na pohovor.

3
Přijďte na pohovor

Tady si budeme hodně povídat. Zjistíme, jestli splňujete naše požadavky, a zároveň i vy se můžete ptát na vše, co vás zajímá.

4
Pošleme vám vyrozumění

Následně vás budeme informovat o tom, jestli jste u pohovoru uspěl(a), nebo ne. Pokud ano, pošleme vám také naše podmínky nástupu a pozveme vás na vstupní školení.

5
Vstupní školení

Z nástupu do nového zaměstnání nemusíte mít obavy. Připravíme vám vstupní školení, ve kterém vám představíme samotný Drylock, seznámíme vás s BOZP, předpisy a pravidly, včetně těch hygienických. Zároveň se můžete zeptat na vše, co vás zajímá nebo potřebujete vědět.

6
První den v nové práci!

Tak ten si užijte a nezapomeňte se také odměnit! Přeci jen je to váš velký den.

7
První tři měsíce

Po celou zkušební dobu vám bude pomáhat naše mentorka Iva Grohmannová. Můžete se na ni obrátit s jakýmkoliv dotazem či problémem. Je tu pro vás, pro nováčky, aby vám usnadnila první dny v nové práci.

Kde nás najdete?

Zaujali jsme vás? Podívejte se, koho hledáme.
Zobrazit volná místa