company profile cover

DECATHLON

Roku 1976 byl ve Francii uveden pod značkou Decathlon koncept „Všechny sporty pod jednou střechou“. Dnes je naše společnost v 60 zemích světa a zaměstnává přes 105 000 sportovců. V České republice máme zatím 25 prodejen a více než 1900 spoluhráčů, které spojuje jedinečná firemní kultura, vyznačující se energií, odpovědností, velkorysostí a autenticitou. Naším smyslem je udržitelným způsobem zpřístupnit radost ze sportu co nejvíce lidem. Jsme rodinná firma, kde mají lidé to nejdůležitější místo..

Česká republika v číslech.
25

prodejen

1950+

spokojených spoluhráčů

Proč k nám?

Růst ve firmě

Lidé

Udržitelnost

Jak pracujeme?
Spokojený nebo spokojený
Spokojený nebo spokojený

Každý den se setkáváme s našimi zákazníky a předáváme jim cenné rady a zkušenosti. Nejlepší na tom je, že zákazníci se za námi často vrací jako za dobrými kamarády.

Školení a tréninky
Školení a tréninky

Nabízíme širokou škálu interních školení a tréninků. Aktivně se můžeš zapojit do kolika zvládneš, je tedy jen na tobě, kolik se toho v Decathlonu naučíš a jakou cestou se pak vydáš.

Oslavujeme vítězství
Oslavujeme vítězství

Víme, že společná vítězství je potřeba vždy pořádně oslavit a tak se toho držíme. Společně si užíváme týmové meetingy, večerní grillovačky i společná sportování.

Benefity

Sport for all

Využíváš příspěvek na sport nebo zvýhodněnou Multisportku.

Kariérní růst

Pomůžeme ti se startem, cíl si určíš sám! V Decathlonu ti nenařizujem, jakým směrem se ubírat. Svůj rozvoj si plánuješ podle toho co ti jde a co tě zajímá.

Flexibilní pracovní doba

Svoji práci si nastavuješ zodpovědně podle svých možností.

Ambassador značky

Stáváš se ambassadorem našich výrobků a tak si všechny naše výrobky kupuješ se slevou 25 %.

Profit share

Splněné cíle se promítají do výplaty. Měsíčně až 10 %, ročně pak až do výše 2 platů.

Týmové meetingy

Každý měsíc utužujeme kolektiv pravidelným sportem. Na týmových meetinzích společně oslavujeme dosažené cíle.

Stabilní zaměstnání

Po zapracování a naučení se všeho potřebného pracuješ se smlouvou na dobu neurčitou.

Relaxace

Odpočinek je důležitý, proto si každý rok můžeš dopřát 25 dnů dovolené.

Investice

V Decathlonu se můžeš stát akcionářem firmy a tím si zhodnotit své úspory.

Jak to u nás vypadá?

Fotografie

Video

Koho hledáme?

Zobrazit volná místa
Jak se k nám přidat?
1
Odpověď na pracovní nabídku

Krokem číslo 1 je stejně jako u většiny firem zaslání tvého životopisu. Neboj se být kreativní! Nehledáme člověka s milionem zkušeností z předchozích prací. Hledáme nadšené sportovce, kteří májí chuť dále růst a rozvíjet se. Napiš nám jaké máš rád sporty, jaký je tvůj nejbláznivější sportovní zážitek, nebo jestli jezdíš radši na enduru či silničce. Fantazii se meze nekladou, přeci jen, je to tvůj první kontakt s budoucím šéfem a spoluhráčem. Dej o sobě vědět co nejvíce!

2
Trochu si tě oťukáme

Když se nám bude tvůj profil zamlouvat, ozve se ti do pár dnů tvůj budoucí kolega a trochu si tě proklepne. Křížových výslechů se u nás ale bát nemusíš. Většinou se jedná o zjištění pár detailů, které si předtím neuvedl a nebo domluvení se na termínu osobního pohovoru.

3
Pohovor na prodejně

Až si ujasníme všechny informace, pozveme tě k nám na osobní pohovor. Ten probíhá většinou na prodejně, aby sis mohl rovnou vyzkoušet, jak se budeš cítit mezi našimi zákazníky. Pohovor probíhá pod taktovkou tvého případného budoucího kouče, ale je možné, že se potkáš třeba i s ředitelem celé prodejny. Když projdeš všemi předchozími kroky, doladíme si detaily, domluvíme tvůj první den v Decathlonu a přivítáme tě v týmu!

Kde nás najdete?

Stále nevíš? Koukni na náš web nebo podcast!
decathlon.cz
Jaké spoluhráče hledáme?
Zobrazit volná místa