company profile cover

adidas ČR s.r.o.

THROUGH SPORT WE HAVE THE POWER TO CHANGE LIVES. Ve skupině adidas Group najdete unikátního týmového ducha posíleného různorodostí myšlení, kultury a individuality. adidas je pro lidi, kteří věří, že sport může učinit svět lepším místem. adidas Group má celosvětově více než 60.000 zaměstnanců, které spojuje vášeň. Pracujeme společně, abychom uskutečnili nemožné, vzájemně se povzbuzujeme, abychom šli o kousek dál, a společně tvoříme budoucnost sportu.

Jak se nám daří?
60000

zaměstnanců z celého světa

360

miliónů párů bot vyrobíme za rok

160

zemí, ve kterých působíme

Proč k nám?

Povzbuzujeme naše zaměstnance k dalším výzvám, pracovat v jiné zemi, v jiném týmu – jít nad rámec toho, co si mysleli, že byli schopni. Jsme pyšní na jejich úspěchy a podporujeme jejich další cestu.

Vášeň, ambice, radost a pýcha jsou velkou součástí každodenního života zaměstnanců skupiny adidas Group. Citové pouto, které cítíme vůči našim značkám, našemu životnímu stylu a sportovcům na všech úrovních, je něco, čeho si velmi vážíme. Zaměstnanci skupiny adidas tvoří tuto budoucnost společně.

WE ARE CALLING ALL CREATORS!

Chcete se cítit jako byste poprvé vstoupili na sportovní hřiště nebo startovní čáru? Přidejte se k nám a pomozte nám utvářet budoucnost sportu!

Naše poslání a hodnoty

Dáváme do toho vše, co máme, a pak ještě o něco víc.

Bez pochybností, nedržíme se zpátky, nevzdáváme se. Z kurtů na přehlídková mola, ze stadiónů až na ulici; bez ohledu na druh hry, hrajeme pořád stejně: Srdcem, spíše než hlavou. Spolu, ne sami. Spojeni vášní, dáváme do toho vše.

Naše hodnoty: věrohodnost, vášeň, inovace, inspirace, angažovanost a upřímnost

Naši firemní kulturu propojují  3 C's - CREATIVITY COLLABORATION CONFIDENCE

Jak to u nás vypadá?

Fotografie

Video

Koho hledáme?

S kým budete pracovat?

skvělý adidas tým – foto

skvělý adidas tým

Pomáháme

Již pátým rokem společně sportujeme pro dobrou věc a velmi úzce spolupracujeme se Sportovním klubem vozíčkářů Praha. Jsme rádi, že můžeme touto cestou pomáhat těm, kteří to potřebují :-)

skvělý adidas tým – foto

skvělý adidas tým

Společně sportujeme

Sport je naší každodení součástí... ať už ranní jóga, nebo výběh s trenérem...

skvělý adidas tým – foto

skvělý adidas tým

Teambuildingujeme

A po práci legraci, respektive sport a zábava, ať už kola na Moravě a návštěva sklípku, nebo ferraty v Rakousku, či canoying a horské koloběžky ve Slovinsku....zážitků máme spousty :-)

Kde nás najdete?

Zaujali jsme vás? Podívejte se, koho hledáme
Zobrazit volná místa